Jouw all-in-one partner voor online zichtbaarheid

Stel je voor, een partner die met jou samenwerkt op alle online fronten. Een partner die je helpt bij het programmeren, bij het optimaliseren van je vindbaarheid, en bij alles daartussenin. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Maak kennis met Quper Online.

Wie is Quper Online?

Opgericht in 2014 door Bram Weegerink, is Quper Online sindsdien een pionier op het gebied van online marketing en web-ontwikkeling. Met een no-nonsense aanpak, willen wij graag klanten ontzorgen op alle digitale vlakken.

En ons succes spreekt voor zich. We zijn trots te kunnen zeggen dat we nog steeds met bijna alle klanten van het eerste uur samenwerken. Dat is geen toeval. Onze klanten blijven bij ons omdat we resultaten leveren, keer op keer.

Barm Weegerink - Quper Online

Bram Weegerink: de man achter de missie

Een voetbalfanaat en hardloper in zijn vrije tijd, Bram Weegerink, de oprichter van Quper Online, is een man die geniet van de dingen die ertoe doen. Als vader van twee kinderen en een liefhebber van vakanties met zijn gezin, begrijpt Bram het belang van balans. Diezelfde filosofie brengt hij ook in zijn werk bij Quper Online.

Bram’s visie is altijd al geweest om bedrijven te helpen groeien door middel van doelgerichte, effectieve online marketing. Je zult er geen sessie krijgen met gele post-its. Zijn aanpak is eenvoudig maar effectief – luisteren, begrijpen en dan handelen. Met een sterke focus op resultaten heeft Bram een team opgebouwd dat zijn visie deelt en streeft naar het bieden van een uitzonderlijke online aanwezigheid voor al hun klanten.