De samenwerking met EDD loopt het langst van allemaal. Ik was nog niet eens voor mezelf begonnen toen ik al wat klusjes voor EDD deed. EDD bood mij een kantoorruimte aan en wij zijn delen nu al ons derde kantoor samen.

De Duitse markt

Sinds het begin doen we eigenlijk alles voor EDD. Alle online marketing en ontwikkeling. Samen met onze partners voor ontwikkeling en design hebben we al 2x keer de webshop vernieuwd. De Duitse markt is wel net even wat anders dan de Nederlandse. Je moet met veel zaken rekening houden. Dit maakt het vanaf het begin een mooie uitdaging. Door het grote netwerk aan blogs en vakblogs in Duitsland hebben we nu meer dan 40 top 3 posities van belangrijke zoekwoorden voor EDD.

Overstap naar magento 2

In 2018 is EDD overgestapt naar magento 2. Kenners weten wel wat een ingrijpende stap dit is maar uiteindelijk verliep dit goed. Daarna zijn we aan het werk gegaan met de pagespeed om hier ook het maximale uit het magento 2 thema te krijgen. De site is nu gebruiksvriendelijk en de pagespeed is aanzienlijk verbeterd.

Continue groei

Waar we in 2014 begonnen met de basis qua zoekwoorden goed zetten kunnen we nu steeds verder uitbreiden. Het aantal bezoekers en top posities blijft nog steeds groeien. Door een wekelijkse samenwerking kunnen we ook altijd snel en adequaat reageren op ontwikkelingen in de markt.

“We werken al weer 10 jaar samen en delen met plezier een kantoor.”

Dirk Michorius

Anderen bekeken ook