SEA

Zoekmachine Adverteren
“Zoekmachine adverteren (SEA) is één van de snelste, meest flexibele en kostenefficiënte manieren om uw potentiële klanten online te bereiken.”

SEA
Het inkopen van advertenties in zoekmachines op voor u relevante zoekwoorden wordt verstaan onder zoekmachine adverteren. U adverteert dus alleen op woorden en posities die voor u relevant zijn. Omdat Google in Nederland verreweg de grootste zoekmachine is maken bedrijven gebruik van Google AdWords. Google AdWords is hét online kanaal om op een snelle manier en kosten efficiënt resultaat te boeken.

Google AdWords
Het voordeel van zoekmachine adverteren, ten opzicht van zoekmachine optimalisatie, is de snelheid, flexibiliteit en de controle over de campagnes. Als wij een Google AdWords campagne opzetten, staat uw website daarna altijd in de zoekresultaten. Korte campagnes of acties kunnen makkelijk toegevoegd worden en uw bepaald zelf de volledige weergave van de advertentie, terwijl u bij SEO vaak afhankelijk bent van het Google algoritme.

Voordeel
Het inkopen van verkeer op basis van zoekwoorden in zoekmachines (SEA) is voor veel bedrijven één van de belangrijkste kanalen online. De aandacht voor kwaliteit en relevantie van de bezoekers is altijd bepalend voor het resultaat. Het grote voordeel is dat u alleen betaald voor resultaat; wanneer er iemand op uw advertentie klikt. Daarnaast kan met SEA zeer goed lokaal geadverteerd worden en bereikt u alleen de relevante doelgroep, die op zoek zijn naar uw product of dienst.

Hoog in Google
Iedereen met een website, kan hiervoor adverteren via Google AdWords. Het voordeel is dat je in korte tijd bovenaan kan komen in de zoekresultaten van Google, en hierdoor veel extra verkeer naar je website krijgt. Daarnaast is het resultaat van zoekmachine adverteren volledig meetbaar en kan hierop gestuurd worden. Zo weet u altijd wat een campagne kost, maar ook wat deze oplevert.

Hoe werkt het?
Google AdWords maakt gebruik van het Pay-per-click (PPC) systeem. Dit houdt in dat de adverteerder pas moet betalen voor zijn advertentie als er daadwerkelijk op zijn advertentie wordt geklikt. Het advertentiesysteem is gebaseerd op een veiling, dat wil zeggen dat je kan bieden op zoekwoorden. Woorden waar veel op wordt geboden, hebben een hoge prijs per klik. Als adverteerder kan je zelf bepalen wat het maximumbedrag is dat je wilt betalen per aangeklikte advertentie.

Doelen
Met zoekmachine adverteren van Quper Online kunt u meerder doelen bereiken:
• Het verhogen van het aantal geïnteresseerde bezoekers op uw website.
• Het verhogen van de online zichtbaarheid binnen uw doelgroep.
• Het verhogen van uw return on investment (ROI) en het aantal conversies op uw website.

Werkwijze
Voor Quper Online staat het behalen van een maximaal rendement op uw investering altijd centraal. Hier worden wij ook graag op afgerekend. De uitvoer en strategie om het maximale rendement te behalen, gaat volledig in overleg met de klant. Wij komen altijd eerst langs om met u te bespreken wat er exact gaat gebeuren en wat voor gevolgen dat voor u heeft. Na het instellen van de campagnes kunnen we een maandelijkse overeenkomst aangaan zodat Quper Online de campagnes kan optimaliseren en u steeds meer clicks en/of conversie krijgt met lagere kosten.

adwords adverteren