Adverteren op marktplaats

Adverteren met marktplaats

Wat is Marktplaats Admarkt?

Heeft u een webshop en wilt u daarmee gericht adverteren? Bent u opzoek naar de juiste doelgroep die wellicht al een koopintentie heeft? Via Admarkt kunnen zakelijke adverteerders eenvoudig en tegen aantrekkelijke kosten adverteren op Marktplaats.nl. U komt in contact met potentiële klanten die op zoek zijn naar een specifiek product en daardoor vaak al een koopintentie hebben.

Per advertentie bepaalt u zelf welke prijs u per klik (CPC) wilt betalen. Afhankelijk van de door u ingestelde CPC wordt bepaald op welke pagina en op welke plek uw advertentie getoond wordt. U betaalt nooit meer dan het bedrag per klik dat u zelf heeft ingesteld. Zo houdt u dus grip op uw budget!

Voordelen van adverteren met Admarkt op Marktplaats:

  • Groot bereik met 1,3 miljoen bezoekers per dag
  • Veel bezoekers met een koopintentie
  • Uw advertentie op relevante plekken
  • Zelf grip op de kosten

Zo kan Quper Online u van dienst zijn

Lijkt het u wat om te adverteren in Marktplaats Admarkt? Dan helpt Quper Online u graag op weg. We voeren een uitgebreid onderzoek uit naar wat voor u de beste opties zijn. Alles gaat uiteraard in overleg met u en bepaalt zelf welk budget u voor Marktplaats Admarkt beschikbaar stelt. U kunt u advertenties op elk gewenst moment aanpassen en optimaliseren. U kunt ook uw budget op elk moment aanpassen.

Bovendien zijn alle resultaten op de voet te volgen. En wilt u dat wij de hele campagne voor u begeleiden? Ook dat is geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Marktplaats Admarkt of over één van onze andere diensten.